Spansk i Spanien - med Flemming Jespersen

spansk i spanien

Det Spanske Hus arrangerer kurser i Spanien, hvor deltagerne kan få lejlighed til at studere og øve sproget i de rammer, hvor det tales. Der er 3 typer af kurser:
Type A: Et lille hold rejser til Spanien sammen med kursuslederen og bruger en eller to uger på kursusstedet. Programmet er en kombination af undervisning, udflugter og socialt samvær over fælles måltider, gåture m.m.
Type B: Vinterkurser i Andalusien. Her arrangerer deltagerne selv rejse og ophold og møder op til spansktimer fem dage om ugen under opholdet. Øvrig tid er man på egen hånd.
Type C: Kurser uden egentlige spansktimer, men hvor vi har en række aktiviteter som foregår på spansk og efterfølgende gruppesnak, også på spansk, om det vi har oplevet.
Kurserne i Spanien henvender sig til kursister på alle niveauer, dog skal man minimum have gennemført Niveau 1 hos os eller tilsvarende et andet sted for at kunne deltage i spanskundervisningen i Spanien. Man kan altid have en eller flere ledsagere med, også selvom de ikke deltager i undervisningsdelen af programmet.

 

Spansk i La Alpujarra og La Herradura – 9.-24. juni 2020  (Type A) Kontakt os og hør om der er plads inden du køber flybilletter.

La Herradura er en lille fredelig badeby i Andalusien. Her er jeg kommet igennem mange år som leder af sprogkurser. Kurset i La Herradura udbydes i kombination med et kursus i den lille bjergby Mecina-Fondales, et smukt og frodigt paradis, væk fra de slagne turistruter. Det er oplagt at tage begge kurser og opleve to vidt forskellige sider af Andalusiens herligheder på én rejse, men du kan også nøjes med et af kurserne. Det foregår på den måde at du selv bestiller og køber din flybillet, og så køber du kurset hos Det Spanske Hus. Indkvartering med halvpension, transport og udflugter er reserveret til os, men du betaler for dette lokalt på stedet. I 2020 ligger rejsedagene midt på ugen. Dermed burde flybilletterne være billigere end tidligere år, og vi får mulighed for at være med til sankthans på stranden i La Herradura. Du kan se program her:

Spansk i Córdoba, 13.-18. oktober 2020 (Type C) Udsolgt. Du kan blive skrevet på venteliste til hvis der kommer afbud.

Vi skal ned og høre og tale spansk i Córdoba, en af Sydpaniens fine gamle kulturbyer. Byen er mest kendt for den fantastiske moske, en helt eventyrlig bygning, som vi selvfølgelig skal opleve. Men Córdoba er så meget mere end moskeen, og vi har fem dage til at komme til at lære både kendte og mindre kendte steder i byen at kende. Kurset arrangeres i samarbejde med et rejsebureau der er specialister i rejser for folk der er ved at lære spansk, og deres guider vil fortælle på let forståeligt spansk om stederne vi besøger. Men Det Spanske Hus' egen danske kursusleder er også med under hele opholdet.
Du kan se program for rejsen her:

Vinterspansk i Nerja, 7.-17. januar 2020 (Type B) Slut. Vi gør det igen i 2021.

Tag en uge eller to ud af kalenderen og gå til intensiv spanskundervisning i smukke Nerja i Andalusien. Du arrangerer selv rejsen dertil og opholdet dernede. Jeg er gerne behjælpelig med at foreslå flyforbindelser og muligheder for indkvartering, både i Nerja og i omegnen. Januar er lavsæson, man kan finde overnatning til meget fordelagtige priser. Vinterspansk i Nerja henvender sig også til de mange danskere, der har egen bolig i Nerja eller i nærheden. 
Du kan se programmet for januar 2020 ved at klikke her.