Workshops, foredrag og andre aktiviteter

 

Få kontakt med en spanier du kan snakke spansk med

Projekt EOI (afdeling for dansk) - Det Spanske Hus

Mange af jer spørger hvor og hvordan I kan komme i kontakt med spansktalende folk for at forbedre jeres spansk sammen med dem. Nu er der mulighed for at de der ønsker det, kan blive sat i forbindelse med en indfødt spanier, med henblik på at tale spansk og dansk sammen.

I samarbejde med EOI (Escuela Oficial de Idiomas) i Madrid har vi mulighed for at starte et sprogudvekslingsprojekt imellem EOIs afdeling for dansk og Det Spanske Hus. Et projekt hvor eleverne er i fokus. 

 

¿Hvad er målet?  At sætte elever der lærer dansk i EOI i Madrid i forbindelse med elever fra Det Spanske Hus, for at begge parter kan forbedre deres niveau i det sprog de læser, igennem direkte kontakt. 

 

¿Hvad har jeg brug for? ¿Hvilke krav er der?  Du skal bare have lyst og sætte noget tid af. Der er ingen egentlige krav, ideen er at skabe forbindelse imellem elever fra begge skoler som er på omtrent samme niveau, for at I kan få den bedste kommunikation og det største udbytte. Det koster ikke noget at være med.

 

Hvordan får jeg kontakt til min ”spanske ven”?  Vi er stadig i planlægningsfasen hvor vi vurderer de muligheder der er, men den indledende kontakt imellem eleverne vil vi sørge for. I sidder jo i hvert sit land, så kommunikationen kan foregå på mail, med Face Time, Skype, Messenger, WhatsApp, eller lignende.

 

Hvornår vil vi kunne begynde? Så snart vi ved at der er folk der er interesserede, vil vi kunne skabe den første kontakt, så man kan sende hinanden en hilsen. 

 

Hvad skal jeg gøre hvis jeg er interesseret?  Hvis du synes at det er noget for dig, skal du tale med Flemming eller Susana, og husk at oplyse hvilket niveau du er på. Du kan også sende os en mail.

 
Vi håber at nogle af jer er interesserede i at deltage, og hvem ved, måske kunne vi organisere en rejse til Madrid for at møde vores ”nye venner” personligt. 

 

 

 

 

Nye Hold  

  

Opfriskningshold, maj-juni 2019

Læs mere her

 

Turbo-spansk, august 2019

Læs mere her

 

7-ugers kurser med start i august 2019

Læs mere her

 

Vinterspansk i Nerja jan. 2020

Læs mere her